• Αεροδρόμιο – Λιμάνια

  airport-transferΗ Athens Web Taxi σας παρέχει υψηλές υπηρεσίες μεταφοράς από αεροδρόμιο, λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων και σιδηροδρομικούς σταθμούς, προς οποιονδήποτε προορισμό εντός ή εκτός Αττικής..

  Περισσότερα

 • Παιδικά Καθίσματα

  child-seatsΗ Athens Web Taxi κατανοώντας την ανησυχία των γονέων για ασφαλή μεταφορά των παιδιών τους έχει εξοπλίσει όλα τα αυτοκίνητα του στόλου της με ειδικά παιδικά καθίσματα κατάλληλα για κάθε ηλικία.

  Περισσότερα

 • Περιπατητικές περιηγήσεις στην Αθήνα

  walking-tours

  Η Athens Web Taxi προσφέρει ευέλικτα πακέτα περιπατητικών περιηγήσεων με κορυφαίους Έλληνες ξεναγούς εντός Αθηνών.

  Περισσότερα

 • Πακέτα Περιηγήσεων

  athens-city-toursΗ Athens Web Taxi προσφέρει ευέλικτα πακέτα περιηγήσεων εντός και εκτός Αθηνών.

  Περισσότερα

 • Η AthensWebTaxi παρέχει υπηρεσίες ταξί στην Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί οποιονδήποτε προορισμό σας με ποιότητα, άνεση, συνέπεια και ασφάλεια .

  Η AthensWebTaxi έχει ως κύριο στόχο της την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στον τομέα των οδικών μεταφορών, εξυπηρετώντας ιδιώτες, εταιρικούς πελάτες, ταξιδιωτικά γραφεία ,ξενοδοχεία ,κτλ καλύπτοντας κάθε σχετική σας ανάγκη.

  Οι επαγγελματίες οδηγοί μας εκπαιδευμένοι στις V.I.P και personal transfer services, Θα κάνουν την μεταφορά σας ευχάριστη και άνετη. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τον προορισμό σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

  Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) κρατώντας μια πινακίδα με το λογότυπο της Athens Web Taxi και το όνομα σας ή το όνομα της επιχείρησης σας. Η παραλαβή σας μπορεί να γίνει και από οποιοδήποτε άλλο προκαθορισμένο σημείο άφιξης ( λιμάνι Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα σιδηροδρομικούς σταθμούς, κ.τ.ε.λ κτλ ). θα σας παραλάβουν, θα σας βοηθήσουν με την μεταφορά των αποσκευών σας και θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας.

  Όλες οι πτήσεις των πελατών μας παρακολουθούνται από τους οδηγούς μας μέσω ιντερνέτ για τυχόν καθυστερήσεις ή έγκαιρες αφίξεις , ώστε να μην υπάρχει αναμονή των πελατών μας.
  Τα αυτοκίνητα μας είναι της τελευταίας διετίας και εξοπλισμένα με clima, G.P.S , WI-FI και παιδικά καθίσματα Επίσης είναι δυνατή η πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών κατόπιν συνεννοήσεως.

  Η Athens Web Taxi έχει επίσης δημιουργήσει ευέλικτα πακέτα περιήγησης, με αγγλόφωνους οδηγούς, σε αρχαιολογικούς χώρους και σε σημεία πολιτιστικού, θρησκευτικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της Αθήνας καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

  Αυτές είναι οι υπηρεσίες που σας προσφέρει η Athens Web Taxi, με μόνη μας επιβράβευση την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Transfer as should be

 • taxi-airport-bookings

  taxi-tour-bookings

  taxi-tour-bookings