Ομάδα

    AthensWebTaxi.gr

    Η AthensWebTaxi παρέχει υπηρεσίες ταξί στην Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί οποιονδήποτε προορισμό σας με ποιότητα, άνεση, συνέπια και ασφάλεια .

    Η AthensWebTaxi έχει ως κύριο στόχο της την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στον τομέα των οδικών μεταφορών, εξυπηρετώντας ιδιώτες, εταιρικούς πελάτες, ταξιδιωτικά γραφεία ,ξενοδοχεία ,κτλ καλύπτοντας κάθε σχετική σας ανάγκη.

    Οι επαγγελματίες οδηγοί μας εκπαιδευμένοι στης V.I.P και personal transfer services, Θα κάνουν την μεταφορά σας ευχάριστη και άνετη. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τον προορισμό σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

    Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) κρατώντας μια πινακίδα με το λογότυπο της Athens Web Taxi και το όνομα σας ή το όνομα της επιχείρησης σας. Η παραλαβή σας μπορεί να γίνει και από οποιοδήποτε άλλο προκαθορισμένο σημείο άφιξης ( λιμάνι Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα σιδηροδρομικούς σταθμούς, κ.τ.ε.λ κτλ ). θα σας παραλάβουν, θα σας βοηθήσουν με την μεταφορά τον αποσκευών σας και θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας.

    Όλες η πτήσεις των πελατών μας παρακολουθούνται από τους οδηγούς μας μέσω ιντερνέτ για τυχών καθυστερήσεις η έγκαιρες αφίξεις , ώστε να μην υπάρχει αναμονή των πελατών μας.
    Τα αυτοκίνητα μας είναι τις τελευταίας διετίας και εξοπλισμένα με clima, G.P.S , WI-FI και παιδικά καθίσματα Επίσης είναι δυνατή η πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών κατόπιν συνεννοήσεως.

    Η Athens Web Taxi έχει επίσης δημιουργήσει ευέλικτα πακέτα περιήγησης, με αγγλόφωνους οδηγούς, σε αρχαιολογικούς χώρους και σε σημεία πολιτιστικού, θρησκευτικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της Αθήνας καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

    Αυτές είναι η υπηρεσίες που σας προσφέρει η Athens Web Taxi, με μόνη μας επιβράβευση την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

    Transfer as should be

    Είπαν για εμάς

    Ταξίδεψα πρόσφατα από την Κρήτη μαζί με έναν συνεργάτη μου και χρησιμοποιήσαμε τις υπηρεσίες της Athens Web Taxi στη διάρκεια της παραμονής μας στην Αθήνα, μια και είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτή τη μικρή εταιρεία από συγγενή μου που είναι τακτικός πελάτης της. Ομολογουμένως οι άνθρωποι που την «τρέχουν» κάνουν εξαιρετική δουλειά, με ένα στόλο εξαιρετικά φροντισμένων αυτοκινήτων και με πολύ σεβασμό στον πελάτη – όχι πάντα κάτι δεδομένο και αυτονόητο στις μέρες μας. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε όχι μόνον η προσεγμένη εμφάνιση και συμπεριφορά του οδηγού αλλά και το γεγονός ότι αντιμετώπιζε με εξαιρετική υπομονή τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στην Αθήνα εκείνη τη μέρα, με καταρρακτώδη βροχή και απελπιστική κίνηση, κάνοντας τα πάντα για να μας φτάσει έγκαιρα στον προορισμό μας, χωρίς να μας δημιουργήσει το παραμικρό άγχος. Τον ευχαριστούμε!

    Στέφανος Ξαφάκης Business Traveler