Από την Αθήνα στο Σούνιο

    Μια διαδρομή γεμάτη ιστορία , υπέροχα τοπία και χρώματα , που μας χαρίζει η απεραντοσύνη της θάλασσας .
    Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιό σας , την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης .

    Θα κατευθυνθούμε παραλιακά προς το Σούνιο, περνώντας από την Γλυφάδα , τη Βάρκιζα , τη Βουλιαγμένη και άλλες παραλιακές περιοχές . Στη λίμνη της Βουλιαγμένης μπορούμε να κάνουμε στάση για καφέ . Η λίμνη είναι γνωστή για τα ιαματικά νερά της καθώς και για τα υποβρύχια σπήλαια , που την συνδέουν με τη θάλασσα .
    Επόμενος σταθμός μας το Σούνιο . Η περιοχή κατοικείτε από τους προϊστορικούς χρόνους . Μέσα στο φρούριο σώζετε μικρός οικισμός της ελληνιστικής περιόδου . Στο νοτιότερο τμήμα του ακρωτηρίου βρίσκεται το Ιερό του Ποσειδώνα , χτισμένο τον 5ο αιώνα π.χ. και βορειοανατολικά , το Ιερό της Αθηνάς , χτισμένο τον 6ο αιώνα π.χ.
    Η βόλτα μας έφτασε στο τέλος της , έχοντάς σας γεμίσει εικόνες και χρώματα . Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιό σας .

    Όροι και προϋποθέσεις

    1. Οι τιμές είναι προκαθορισμένες και περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι.
    2. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, όπως επίσης φαγητό ή ποτά.
    3. Οι οδηγοί δεν μπορούν να σας ξεναγήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς δεν είναι επαγγελματίες ξεναγοί.
    4. Συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξεναγών και μπορούμε να σας κλείσουμε έναν, εάν το χρειάζεστε.
    5. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής , μπορούμε να σταματήσουμε, έτσι ώστε να τραβήξετε φωτογραφίες, να πιείτε ένα ποτό ή φαγητό , να ψωνίσετε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
    6. Η σειρά των επισκέψεων, στις περιηγήσεις, μπορεί να αλλάξει βάση των συνθηκών.
    Κράτηση