Θερμοπύλες, Μετέωρα και Δελφοί

  Επισκεφθείτε το κέντρο της αρχαίας οικουμένης, όμορφα Μοναστήρια και πολλά άλλα με έναν επαγγελματία οδηγό.

  *Αυτή η περιήγηση ξεκινά από την Αθήνα*

  Σε αυτή την εκπληκτική ολοήμερη περιήγηση θα δείτε τα πιο όμορφα αξιοθέατα και τοπία. Στο δρόμο μας θα σας δώσουμε πολλές πληροφορίες για την ιστορία, τη μυθολογία και τον πολιτισμό.

  Θα απολαύσουμε μια επίσκεψη στους Δελφούς, θαύμα του κόσμου και στους θρησκευτικούς χώρους των Μετεώρων. Επίσης, θα περάσουμε από τις Θερμοπύλες, όπου πολέμησαν οι 300 Σπαρτιάτες και από την Αράχωβα που θα σας κόψει την ανάσα.

  Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα, τη διάρκεια και τις δραστηριότητες για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν ειδικά αιτήματα που έχετε.

  Δρομολόγιο:

  Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Αθήνα και στη συνέχεια θα οδηγήσουμε στις Θερμοπύλες, όπου θα επισκεφθούμε το Καινοτόμο Κέντρο Ιστορικής Πληροφόρησης Θερμοπυλών και θα δούμε το Άγαλμα του Λεωνίδα.

  Στη συνέχεια θα οδηγήσουμε στα μαγευτικά Μετέωρα, όπου θα επισκεφτούμε πολλά μοναστήρια, χτισμένα πάνω σε βράχους 300 μέτρων, όπως η Ιερά Μονή Βαρλαάμ, Ρουσάνου και η Αγία Τριάδα.

  Μετά θα κάνουμε ένα διάλειμμα για καφέ στην Καλαμπάκα. Οδηγώντας μέσα από τα πανέμορφα πέτρινα χωριά της Αράχωβας όπου θα μπορούμε να σταματήσουμε για να βγάλετε φωτογραφίες και να αγοράσετε αναμνηστικά.

  Μετά από μια υπέροχη γραφική διαδρομή μέσα από βουνά και εύφορες κοιλάδες, φτάνουμε στους Δελφούς, που βρίσκονται κάτω από το 915 μέτρων ψηλό βουνό, Παρνασσός. Εκεί θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, θα δούμε τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και το χώρο του ναού του Απόλλωνα.

  Τέλος, να έχει όλους τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν και οι υπόλοιπες περιήσεις.

  Όροι και προϋποθέσεις

  1. Οι τιμές είναι προκαθορισμένες και περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι.
  2. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούςχώρους, όπως επίσης φαγητό ή ποτά.
  3. Οι οδηγοί δεν μπορούν να σας ξεναγήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς δεν είναι επαγγελματίες ξεναγοί.
  4. Συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξεναγών και μπορούμε να σας κλείσουμε έναν, εάν το χρειάζεστε.
  5. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής , μπορούμε να σταματήσουμε, έτσι ώστε να τραβήξετε φωτογραφίες, να πιείτε ένα ποτό ή φαγητό , να ψωνίσετε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
  6. Η σειρά των επισκέψεων, στις περιηγήσεις, μπορεί να αλλάξει βάση των συνθηκών.
  Κράτηση