Ανακαλύπτοντας Θησαυρούς

  Μια βόλτα σε 4 σημαντικά μουσεία που θα σας φανερώσουν μερικούς από τους θησαυρούς της Ελλάδας κρυμμένους πίσω από τις πύλες τους .

  Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιό σας , την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης .

  Η βόλτα μας θα ξεκινήσει από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο , ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας ,απαριθμώντας περισσότερα από 11.000 εκθέματα από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα.

  Στο ισόγειο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου υπάρχει το Επιγραφικό Μουσείο , το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο . Σε αυτό φυλάσσονται 13.536 επιγραφές , κατά κύριο λόγο στην Ελληνική γλώσσα.

  Μπορούμε να κάνουμε μια στάση για καφέ ή φαγητό στο Μοναστηράκι ή στην Πλάκα .

  Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Νομισματικό Μουσείο όπου εδρεύει στο Ιλίου Μέλαθρον . Εκεί παρουσιάζεται η ιστορία του νομίσματος από την ρωμαϊκή εποχή μέχρι σήμερα .

  Τέλος θα βρεθούμε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο , ένα από τα σημαντικότερα μουσεία διεθνώς για την τέχνη και τον πολιτισμό των Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών χρόνων . Διαθέτει περισσότερα από 25.000 εκθέματα, τα οποία χρονολογούνται τον 3ο έως τον 20ο αιώνα .

  Η περιπέτεια της ανακάλυψης μερικών από τους θησαυρούς της Ελλάδας έφτασε στο τέλος της . Θησαυρούς μοναδικούς στον κόσμο .

  Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιό σας .

  Όροι και προϋποθέσεις

  1. Οι τιμές είναι προκαθορισμένες και περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι.
  2. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούςχώρους, όπως επίσης φαγητό ή ποτά.
  3. Οι οδηγοί δεν μπορούν να σας ξεναγήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς δεν είναι επαγγελματίες ξεναγοί.
  4. Συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξεναγών και μπορούμε να σας κλείσουμε έναν, εάν το χρειάζεστε.
  5. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής , μπορούμε να σταματήσουμε, έτσι ώστε να τραβήξετε φωτογραφίες, να πιείτε ένα ποτό ή φαγητό , να ψωνίσετε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
  6. Η σειρά των επισκέψεων, στις περιηγήσεις, μπορεί να αλλάξει βάση των συνθηκών.
  Κράτηση